Főoldal | Weblap | Szoftver | Internet | Webes alkalmazásaink
  Weboldal ajánlataink  
  Kattintson a kiválsztott képre és megjelenik a nagyított oldal képe.  
  Weblap azonosító: E101 Weblap azonosító: E102  
  Weblap azonosító: E103 Weblap azonosító: E104  
  Weblap azonosító: D101 Weblap azonosító: D110  
  Weblap azonosító: D105 Weblap azonosító: D102  
  Flash háttér azonosító: H106 Flash háttér azonosító: H101  
  Flash háttér azonosító: H109 Flash háttér azonosító: H112  
  Kérjen ajánlatot!  
  Kérjen tőlünk ajánlatot weblap tervezési munkára!  
 

A weboldal neve:

Az Ön neve:
Az Ön email-címe:
Az Ön telefonszáma:

A feladat rövid leírása:

 
LAFOX weblapok Válasszon!
Nézze meg az általunk készített weboldalakat, és válasszon közülük!
 
Weblap

Cégünk profi weblaptervező csapatot tudhat magáénak. A weblaptervezés a fő profilunk.
Weboldalkészítést vállalunk egyedi megrendelés alapján, vagy kiválaszthatja az itt megjelenő weblap sablonok küzül azt, amelyik Önnek vagy cégének a legmegfelelőbb, és mi azt az Ön kérésének megfelelően átalakítjuk, illetve testreszabjuk.

A weboldalkészítés lépéseit úgy alakítottuk ki, hogy az Önöknek a legnagyobb biztonságot nyújtsa.
Nagy gondot fordítunk az előkészítésre, és a oldal készítése közben felmerülő kérések, ötletek kidolgozására.
Az alábbiakban megadott áraink Ft-ban, ÁFA nélkül értendők.

Egyszerű weboldalak közül választva, rövid időn belül (a weblap tervezés 1-2 hét) saját profi weboldallal fog rendelkezni.Önnek csak végig kell néznie a kínálatot, és kiválsztani azt a sablont, aminek a színvilága, kinézete megfelel az Ön elképzelésének.
 
várárlás: 60.000 -120.000.-
bérlés: 10.000 - 60.000.- + havi díj: 3.000-5.000.-
 

Flash weboldalak közül választva, mutatós weboldalt készítünk Önnek. A weblap tervezés időtartama kb. 20 nap. Nem feltétlenül az egész honlapot írjuk flash-ben, de a fejléc vagy a menüsort ennek a technikának a felhasználásával készítjük el. A flash weblap előnye az egyszerű weboldalakkal szemben, hogy nagyon mutatós, és figyelemfelkeltő.
várárlás: 150.000 -től
 

Szerkeszthető weboldalak választása esetén Önnek lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga időről-időre aktualizálja weboldalát. A weblap tervezés időtartama 20-40 nap. Ha új híreket, vagy akciókat akar weboldalán megjeleníteni, mi biztosítjuk a feltöltési felületet, melynek segítségével akár naponta meg tudja változtatni a honlapján lévő adatok egy részét.
várárlás: 300.000 -től
 
 

3D-s weboldalak készítését egyedi megrendelésre vállaljuk. Ennek lényege, hogy a honlapja egy 3D-s animációval indul, mely csak pár másodperces, de igen látványos. Akik ezt látták, biztos hogy megmutatják ismerőseiknek, és a versenytársak is csatlakozni fognak egy megtekintés erejéig honlapjának látogatói közé. Ha ki akar tünni az unalmas weboldalak tömegéből honlapjával, akkor ennek a technika segítségével ezt a biztos siker tudatában megteheti. A weblap tervezés időtartama kb. 20 nap.
várárlás: 200.000 -től
 

Flash hátterek közül választhat saját weboldalába illeszthető hátteret. A háttérre a megrendelés alapján tetszőleges szöveget tudunk írni. Ön csak megrendeli, mi elkészítjük.

várárlás: 10.000 -től
 

Flash bannerek készítését vállaljuk rövid határidővel. Az elkészült bannert fel lehet használni induló flash intro-nak (az iduló weboldala előtt megjelenő bemutatkozó oldal), reklámként saját oldalán, vagy üzleti reklám céljából egy üzleti reklámokat tartalmazó oldalon. A weblap tervezés időtartalma a bonyolultságtól függően 2-10 nap.
várárlás: 30.000 -től
 
 

Flash animációk felhasználását ajánljuk weboldalába. Az animációkat egyedi megrendelésre készítjük. Ön elmondja elképzelését, és mi megvalósítjuk azt. A weblap tervezés időtartlam változó, 20-40 nap.

várárlás: 100.000 -től
 
 

Flash film kategóriánkban készült filmjeink blue-box technilógiával készülnek. A film főszereplője lehet Ön, vagy egy Ön által kiválasztott tetszőleges személy. A filmet stúdiónkba vesszük fel, és tetszőleges hátteret varázsolunk mögé az Ön kívánsága szerint. Ha ilyen flash filmet illesztünk weboldalába a látogatók biztos emlékezni fognak az Ön honlapjára. Használja ki azt az lehtőséget, hogy élő szóval megszólíthatja leendő üzleti partnereket és ezért nem fizet ki több millió forintot. A honlapon elhelyezett flash filmek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Akik rendszeresen használják az Internetet sokkal szívesebben látogatnak el olyan oldalakra, ahol filmeket is láthatnak.
várárlás: 80.000 -től
 
 

Kereső optimalizálás címszó alatt bemutatjuk, hogyan teheti weboldalát mindenki számára könnyen elérhetővé. Ha már van egy honlapja, de nincs megelégedve látógatói számával, mert az ismertebb keresőkben semmilyen szóra sem kerül az Ön honlapja a kínálati listára, akkor mi ebben segítségére tudunk lenni. Ha mondjuk a Google-ban begépeli valaki azt a tevékenységet amivel Ön foglalkozik, és szeretné ha ebbe a találati listába az elsők között szerepeljen, keressen meg minket!

vásárlás (1 éves követéssel): 150.000 -től
 

 

Belépés a weboldalba